fbpx
wocommerce-webshop

Ezért legyen Wocoommerce webáruházad

Egyre több vállalkozás szeretne online boltot, azaz webshopot indítani, azonban sokan úgy gondolják, ha testreszabható, egyedi webshopot szeretnének, túlzottan a pénztárcájukba kell nyúlniuk.

Azonban a kifejezetten WordPress felhasználók számára fejlesztett WooCommerce igencsak megkönnyíti a webshopra vágyók dolgát.

De mi is az a WooCommerce, és miért érdemes ezt a megoldást választani, ha nem szeretnél milliókat költeni egy jól működő webshop létrehozására?!

Így lesz WordPress weboldaladból webáruház

A Woocommerce egy nagyon hasznos WordPress bővítmény, ami abban segít, hogy WordPress weboldaladat bármikor webshoppá alakíthasd.

A Woocommerce segítségével egy teljesértékű online kereskedelmi platformot kapsz, ami mindenféle egyedi fejlesztés nélkülözésével is lehetővé teszi, hogy designban is egyedi, funkcionális webáruházad legyen.

A bővítménynek köszönhetően a hagyományos, fizikai termékektől kezdve az e-bookokig, bármit értékesíthesz WordPress weboldaladon.

Másik nagy előnye, hogy a nyílt forráskódú, akárcsak a WordPress maga, így teljes mértékben testreszabható.

Milliónyi vállalkozás választja ezt a megoldást, aminek segítségével jól működő webshopot üzemeltethetnek.

A Wocommerce további előnyei

A Woocomerce webáruház beüzemeléséhez nincs másra szükség, mint egy megbízható és gyors tárhelyre, valamint egy WordPress weboldalra (megfelelő sablonnal). 

Ez jó hír azoknak, akik már meglévő WordPress weboldalukat szeretnék felturbózni, hiszen nincs szükség új felület létrehozására, de azoknak is jó hír, akik újonnan lépnek be az online piacra.

A  bérelhető megoldásokkal szemben hatalmas előnye, hogy szinte 100%-ban személyre szabható.

A kezelőfelülete átlátható, használata gyorsan elsajátítható. A termékfeltöltés sem bonyolult, a termékvariációk hozzáadása sem jelenthet gondot.

További előnyei:

  • Marketing eszközök

A Wocommerce beépített funkciói közé tartozik a kuponok létrehozása, ingyenes szállítás, és a termék akciók is.

Az adminfelületre belépve, a Vezérlőpulton számos statitisztikát láthatsz, amelyek napi/heti/havi szinten mutatják be eladásaidat, amelyeket akár termékenként, vagy termékkategóriánként is megfigyelhetsz.

  • Felhasználóbarát felület a vásárlóidnak

A Wocoomerce webshopban történő vásárláskor nem kötelező a regisztráció (de azt is beállíthatod, így a vásárló követheti a rendelése állapotát), ami leegyszerűsíti és meggyorsítja a vásárlási folyamatot.

Különböző szűrési feltételeket állíthatunk be, hogy megkönnyítsük a vásárlók dolgát.

  • Biztonság

A WooCommerce bővítményt és kiegészítőit a közismert Sucuri szakértői vizsgálták át, hogy kiküszöböljék a biztonsági réseket, de természetesen ettől még oda kell figyelni a weboldal biztonságára, és a bővítmények rendszeres frissítésére stb.

  • SEO barát felépítés

A bővítmény kódja megfelel a legfrissebb SEO irányelveknek, a termékek linkje keresőbarát. Emellett számos SEO bővítmény segíhet a keresőoptimalizálási beállításokban.

Testreszabhatóság vs. árak

A bérelhető megoldások sokszor nem eléggé testrestabhatóak, nem tudnak pl. eltérő pénznemeket kezelni, és az egyedi marketing funkciók terén is szűk a mozgástér. Nem elhanyagolható tényező, hogy a bérelhető webshopok rugalmatlanul kezelik a maximális termékszámot, vagyis az ár csak addig kedvező, amíg nincs sok termékünk. Kizárólag előre megszabott design sablonokból lehet választani, és ha ezeket egyedileg szeretnéd módosítani, akkor összetett és költséges feladattal fogsz találkozni.

Az egyedi fejlesztésű webshopok esetében pedig az árak határa a csillagos ég, milliós költségvetéssel lehet számolni.

Ezzel szemben a Wocommerce webshopot korlátlanul a saját igényeidre tudod szabni, mind funkcionalitás, mind design terén, így pénztárcabarát, megtérülő befektetés lehet vállalkozásod számára.

Ha egyedi funkciókat szeretnél, vagy egyedi elképzeléseidet megvalósítani, egy Wocommerce webshop testreszabására fejlesztőt felkérni még mindig olcsóbb megoldás, mint egy olyan webfejlesztőt, aki teljesen a nulláról készíti el a webshopodat.

Egy professzionálisan felépített WooCommerce alapú webáruház pár százezer forintért is elérhető.

LOGÓRA VAGY WEBOLDALRA VAN SZÜKSÉGED?