fbpx

Karbantartás

01.

Friss és biztonságos weboldal

A WordPress alapú weboldalak és a Woocommerce megbízhatóan működnek, amennyiben szakszerűen, és rendszeresen karban vannak tartva. Előfizetőm weboldalán folyamatos frissítést és biztonsági mentést végzek. Ha valamilyen hibát észlelek, azt 48 órán belül kijavítom.

02.

Gyors betöltődés

A frissítések és az adatbázis optimalizációk , vagyis a teljes karbantartási folyamat – fenntartják a weboldal gyors működését. A felhasználói élmény és a weboldal találati helyének szempontjából is fontos a megfelelő betöltési sebesség.

03.

Megbízhatóság

Ha szakértőre bízod weboldalad, webshopod karbantartását, nem kell aggódnod, hogy minden jól működik-e. Nem lesznek sem működésbeli, sem biztonsági problémák az elmaradt frissítések miatt és nem kell félned attól sem, hogy egy-egy frissítés után valami elromlik. 

Mit jelent a weboldal frissítés és a weboldal
biztonságosan tartása?

WordPress weboldalad helyes működéséért, az egyes funkciókért (pl. webshop, időpontfoglaló, kártyás fizetés stb.)  az ún. pluginek (bővítmények) felelnek. A pluginek (és a használt sablon, illetve maga a WordPress tartalomkezelő rendszer is) folyamatos fejlesztés alatt állnak, így bizonyos időnként szükség van a frissítésükre. Ezeket a frissítéseket elvégzem, és tesztelem, hogy a weboldalad továbbra is jól működik-e. Ha hibát találok, 2 napon belül kijavítom. 

Naponta készítek biztonsági mentéseket az oldaladról, így ha vírustámadás érné a weboldaladat, vagy véletlenül elkattintanál valamit, vissza tudjuk állítani weboldalad korábbi állapotát.

Szia, Virág vagyok!

Webdesignerként a munkám során mindig arra törekszem, hogy az általam készített logók, vagy weboldalak a lehető legjobban támogassák vállalkozásod, és a céljaid elérését. 

Karbantartás csomagok

Basic karbantartás csomag

Ezt a csomagot bemutatkozó, vagy egyszerűbb weboldalakhoz találtam ki, ahol maximum napi 1-szer történik változás. Nincsenek összetettebb funkciók, nem változik gyakran a weboldal tartalma. Pl. szolgáltatók, szabadúszók választhatják.

BASIC csomag

egyszerűbb weboldalaknak
10.000 Ft/hó-tól
  • Biztonsági mentés 24 óránként
  • Rendszeres frissítés
  • Automatizált biztonsági ellenőrzés
  • Adatbázis optimalizáció

PRO karbantartás csomag

Ezt a csomagot webshopoknak, vagy olyan weboldalaknak ajánlom, ahol pl. tagsági vagy tanfolyami rendszer működik. Egy összetettebb, nagyobb forgalmú weboldal vagy webshop esetén komplexebb karbantartási feladatok is adódhatnak, aminek hiányában a weboldal leállás bevétel kiesést eredményezhet. Ráadásul egy tanfolyami oldal esetében fontos, hogy az ügyfelek folyamatosan el tudják érni az online tananyagokat.

PRO csomag

webshopoknak/tanfolyami oldalaknak
15.500 Ft/hó-tól
  • Biztonsági mentés 24 óránként
  • Adatbázis mentés óránként
  • Komplexebb problémák elhárítása
  • Rendszeres frissítés
  • Automatizált biztonsági ellenőrzés
  • Adatbázis optimalizáció