fbpx

Conscious weboldal

weboldal design sablon

Letisztult, látványos, komplett weboldal sablonjaimat a videós útmutató segítségével könnyen vállalkozásodra szabhatod, neked csak a tartalmán és a színeken kell változtatnod! Nem kell rá hónapokat várnod!

Költséghatékony

pár nap alatt elkészítheted

Videós használati útmutató

Nincs szükség kódolásra

Letisztult design

Mobilra, tabletre optimalizált

Az instant design sablonok előnyei

Vélemények az instant weboldalról

Szeretnéd megnézni, hogy működik a weboldal testreszabása?

A weboldal szerkesztése nagyon egyszerű! Nézz bele a videós útmutatóba, és győződj meg róla, hogyan tudod Te is kicserélni a képeket, átírni a szöveget! Minden sablon mellé videós útmutató jár, ennek segítségével simán menni fog! Ha úgy érzed, neked erre nem lenne időd, akkor kérd segítségemet a kitöltésben!

Instant weboldal

Legfontosabb információk

Ha további kérdésed lenne, lépj velem kapcsolatba!

Ne aggódj, nem hagylak egyedül! Minden Instant Jungle weboldal vásárlónak 1 év támogatást és Facebook VIP tagságot biztosítok. Ez azt jelenti, hogy ha elakadnál, felteheted a kérdésedet a csoportban, én pedig igyekszem minél előbb válaszolni. 

A weboldalt pár nap alatt is elkészítheted, azonban a domain bejegyzése kapcsán számolnod kell némi ügyintézési idővel. A domain bejegyzése általában  1-2 munkanapot vesz igénybe.

Nem kell heteket várnod, hogy elindíthasd weboldalad!

A weboldal minden elemét (színek, betűtípusok, fotók, szöveg) teljes mértékben a saját igényeid szerint alakíthatod, módosíthatod! Szabd teljes mértékben vállalkozásod arculatára!

Lehetőséged van a menü átalakítására, új aloldalak létrehozására, blogbejegyzések megjelenítésére.
Ha a későbbiekben komolyabb fejlesztésre lenne szükséged (pl. tanfolyam, webshop stb.), weboldalad bármikor tovább fejleszthető, webshoppá alakítható. 

Az instant weboldalad mellé vásárolhatsz instant logót, amelyeket az alábbi linkre kattintva nézhetsz meg.

A videós útmutatóban tippeket adok arra vontkozóan is, hogyan készíthetsz magadnak arculati moodboardot, azaz hangulattáblát, és hogyan választhatod ki az arculati színeidet.

Lehetőséged van Mailchimp hírlevélküldő rendszer használatára, ehhez mindent előkészítettem. A vásárlók fel tudnak iratkozni a hírleveleidre.

Lehetőséged van a weboldalon a közösségi média oldalaidra vezető ikonokat elhelyezni.

Megmutatom, hogyan tudsz Google Analytics fiókot létrehozni, és hogyan tudod összekötni weboldaladdal, hogy monitorozhasd a weboldalad látogatottságát.

A videókban megmutatom, milyen alap SEO beállításokra van szükség a weboldalon.

Minden Instant Jungle design weboldal sablon mobiltelefonra, tabletre és laptopra optimalizálva készül, hogy bármilyen eszközről elérhető legyél.

A GDPR törvény óta kötelező a weboldalakon az adatkezelési tájékoztató, az adatvédelmi tájékoztató megjelenítése. Ezt készítheti jogász is, de egy költséghatékony megoldást is ajánlani fogok.

A webshopodhoz szükség lesz domainre és tárhelyre, ezek ügyintézését a csomag tartalmazza. Kizárólag az általam ajánlott tárhely választható, hogy biztosítsam a megfelelő működést.

A domain és tárhely költsége kb. 16.000 Ft/év

Ezért válaszd

Ezért válaszd a Conscioust

Előnyök

Neked való, ha...

A design sablonokat bármilyen vállalkozás arculatára szabhatod, csak a Te képzeleteden múlik, mit hozol ki belőle!

Conscious weboldal

weboldal design sablon

Letisztult, látványos, komplett weboldal sablonjaimat a videós útmutató segítségével könnyen vállalkozásodra szabhatod, neked csak a tartalmán és a színeken kell változtatnod! Nem kell rá hónapokat várnod!

69.000 Ft

+ domain és tárhely éves díja (lásd GYIK lentebb)

Webshop modul

Ha szolgáltatóknak készült weboldal sablonodat szeretnéd felturbózni, és webshoppal kiegészíteni, a webshop modul neked való! A webshop modul tartalmazza az összes instant webshop funkciót.

Segíthetek?

Gyakori kérdések

Ha további kérdésed lenne, lépj velem kapcsolatba!

A webshopodhoz szükség lesz domainre és tárhelyre, ezek ügyintézését a csomag tartalmazza. A domain és tárhely költsége kb. 16.000 Ft/év.

Minden weboldal esetén kötelező az adatvédelmi tájékoztató, webshop esetében pedig az általános szerződési feltételek elhelyezése is. Ezt készítheti jogász, de választhatsz erre alkalmas sablont is.

Kérhetsz tőlem weboldal havi karbantartást és extra segítséget, hogy ha elakadnál. Igény esetén a videókon felül extra segítséget nyújtok weboldalad kezeléséhez.

A weboldal szerkesztése az Elementor Pro prémium építő bővítmény segítségével zajlik, nincs szükség programozói tudásra, a videók alapján tökéletesen fogod tudni szerkeszteni weboldaladat.