fbpx

Webshop modul

Ha szolgáltatóknak készült weboldal sablonodat szeretnéd felturbózni, és webshoppal kiegészíteni, a webshop modul neked való! A webshop modul tartalmazza az összes instant webshop funkciót:

49.000 Ft

Költséghatékony

pár nap alatt elkészítheted

Videós használati útmutató

Nincs szükség kódolásra

Letisztult design

Mobilra, tabletre optimalizált

Instant webshop

Legfontosabb információk

Ha további kérdésed lenne, lépj velem kapcsolatba!

Ne aggódj, nem hagylak egyedül! Minden Instant Jungle weboldal vásárlónak 1 év támogatást és Facebook VIP tagságot biztosítok. Ez azt jelenti, hogy ha elakadnál, felteheted a kérdésedet a csoportban, én pedig igyekszem minél előbb válaszolni. 

A webshopot pár nap alatt is elkészítheted, azonban a domain bejegyzése és a kártyás fizetés engedélyezése esetén számolnod kell némi ügyintézési idővel. A Barion esetében általában 3 napot kell várni az engedélyre, a domain bejegyzése általában  1-2 munkanapot vesz igénybe.

Nem kell hónapokat várnod, hogy elindíthasd webshopodat!

A webshop minden elemét (színek, betűtípusok, fotók, szöveg) teljes mértékben a saját igényeid szerint alakíthatod, módosíthatod! Szabd teljes mértékben vállalkozásod arculatára a webshopot!

Lehetőséged van a menü átalakítására, új aloldalak létrehozására, blogbejegyzések megjelenítésére.
Ha a későbbiekben komolyabb fejlesztésre lenne szükséged (pl. tanfolyam, extra fizetési módok stb.), weboldalad bármikor tovább fejleszthető, állok rendelkezésedre.

Az instant weboldalad mellé vásárolhatsz instant logót, amelyeket az alábbi linkre kattintva nézhetsz meg.

A videós útmutatóban tippeket adok arra vontkozóan is, hogyan készíthetsz magadnak arculati moodboardot, azaz hangulattáblát, és hogyan választhatod ki az arculati színeidet.

Előre integrált bankkártyás fizetési lehetőség, a videó alapján könnyen elindítható!

Webshopodban 1 gombnyomással tudsz elektronikus számlát kiállítani, akár szamlazz.hu-t, akár Billingot használsz! Figyelem, ehhez olyan szamlazz.hu vagy Billingo csomagot kell választanod, amivel ez lehetséges! Ha szeretnéd automatizálni a számlázást, abban is segítek!

  1. Futárszolgálat
  2. Személyes átvétel
  3. Ingyenes szállítási értékhatár beállítása

Lehetőséged van Mailchimp hírlevélküldő rendszer használatára, ehhez mindent előkészítettem. A vásárlók fel tudnak iratkozni a hírleveleidre.

Lehetőséged van a weboldalon a közösségi média oldalaidra vezető ikonokat elhelyezni.

Lehetőséged van egyszerű termékek és variálható termékek feltöltésére is, azaz, ugyanazon termék esetén szín/méret stb. szerinti termékvariációk értékesítésére.

Automatikus készletnyilvántartás, neked csak beszerzés után kell növelned a készletszámot! Lehetőséged van a vásárlóknak előrendelési lehetőséget is biztosítani.

Lehetőséged van akciós árakat beállítani, illetve kuponkódokat létrehozni.

Minden Instant Jungle design weboldal sablon mobiltelefonra, tabletre és laptopra optimalizálva készül, hogy bármilyen eszközről elérhető legyél.

A videókban megmutatom, milyen alap SEO beállításokra van szükség a weboldalon.

Megmutatom, hogyan tudsz Google Analytics fiókot létrehozni, és hogyan tudod összekötni weboldaladdal, hogy monitorozhasd a weboldalad látogatottságát.

A GDPR törvény óta kötelező a webshopokban az adatkezelési tájékoztató, és az általános szerződési feltételek megjelenítése. Ezt készítheti jogász is, de egy költséghatékony megoldást is ajánlani fogok.

A webshopodhoz szükség lesz domainre és tárhelyre, ezek ügyintézését a csomag tartalmazza. Kizárólag az általam ajánlott tárhely választható, hogy biztosítsam a megfelelő működést.

A domain és tárhely költsége kb. 16.000 Ft/év