BLOG

Webjungle Blog

Legutóbbi bejegyzéseink

Mi az a webergonómia és miért van rá szükség?

A webergonómia leegyszerűsítve a felhasználói kényelmet jelenti, azaz a weboldal használhatóságát. A webergonómia célja, hogy növelje a felhasználó élményt, ami által a látogatók több időt töltenek a weboldalon. Ennek köszönhetően, egyrészt a Google találati listán is jobb helyet kapunk, másrészt növeli a konverziós arányt, azaz az üzleti weboldal elsődleges céljának beteljesülését, az értékesítést segíti.

Tovább olvasom »
A vevőszerzés három fő eleme

A vevőszerző rendszered 3 fő összetevője

Az induló vállalkozások egyik leggyakoribb problémája a vevőszerzés. Szuper a terméked, a szolgáltatásaidat tökéletesen a célcsoportodra szabtad, ám de maguktól nem fognak megtalálni a vásárlók.
Mi kell ahhoz, hogy el is tudd adni a termékedet, szolgáltatásodat?

Tovább olvasom »

Sosem volt még ilyen fontos az online jelenlét

A koronavírus kétségtelenül óriási hatással van a világgazdaságra, rengeteg cég kényszerült arra, hogy ideiglenesen vagy véglegesen lehúzza a rolót.
Egyesek viszont gazdaságai szempontból abszolút nyerteseivé váltak a kialakult helyzetnek, ugyanis az online értékesítés jócskán felpörgött. A webfejlesztőket elárasztották a megkeresések, akár weboldal, akár webshop létrehozása ügyében.

Tovább olvasom »

Mennyit költ egy kisebb vállalkozás online marketingre?

A vállalkozások gyakran úgy tekintenek a weboldalra, mint kötelező kiadásra, és igyekeznek minél kevesebb pénzt költeni rá, így viszont a weboldal nem fogja hozni sem a látogatókat, sem a bevételt. A jó marketinghez mindkenképp szükség van weboldalra, nem várhatjuk azonban, hogy ne kelljen vele foglalkozni, és folyamatosan hozza a milliókat. A weboldal is egy marketingeszköz, ami lehetőséget teremt arra, hogy marketingezz, bevételt szerezz. Az viszont kizárólag rajtad múlik, hogyan élsz ezekkel a lehetőségekkel.

Tovább olvasom »

Mennyibe kerül egy weboldal?

Ha honlap készítésre adod a fejed, hamar rájöhetsz, hogy fogalmad sincs, milyen minőséget és mennyi pénzért kapsz ezen a piacon. Előfordulhat, hogy az ember magas áron kap silány minőségű weboldalt, illetve az is, hogy alacsonyabb áron kapunk kiváló munkát. A szolgáltatók igen nagy százaléka közzé sem teszi az árat a weboldalon. A fennmaradó szolgáltatók, ha ki is írják az árakat, fontos tudni, hogy ezek az árak sokszor induló árak, ugyanis minden weboldal felépítése egyedi, így nehéz is lenne konkrét árat megadni.

Tovább olvasom »

Kategóriák

Kövess minket facebookon

Semmi spam, csak értékes tartalom

Webjungle hírlevél

Értesülj minél előbb

További értékes tartalmakért iratkozz fel hírlevelünkre

KAPCSOLAT

Telefon

+36202446777

Instagram

@webjungle.hu

Email

hello@webjungle.hu

Facebook

Webjungle.hu