fbpx

Blog

Legutóbbi bejegyzések

Így válassz domain nevet

A domain név tulajdonképpen a weboldalad azonosítója az online térben, ez lesz a weboldalad neve/címe, ami alapján megtalálnak a látogatók. Fontos a jó domain név kiválasztása a weboldal készítés elkezdése, sőt a brand elindítása előtt.

Tovább olvasom »

SEO tippek WordPress weboldalhoz

Ha szeretnél tenni azért, hogy vállalkozásod weboldala előrébb kerüljön a Google keresőben, akkor ez a cikk neked szól. Hosszútávon a legjobb stratégia, ha üzleti blogot vezetsz, a vállalkozásodhoz kapcsolódó témában. Minél több a rendszeresen frissülő tartalom a weboldaladon, annál előrébb kerülhetsz!

Tovább olvasom »

Webshop fizetési módok

Ha webshopot szeretnél indítani, azt egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen fizetési módok legyenek elérhetőek a webáruházadban, és ezek használatának milyen technikai feltételei vannak.

Tovább olvasom »

Mi kell egy webshop elindításához?

Azt tapasztalom mostanában, hogy a megrendelők sokszor nem is tudják elsőre, mi mindenre van szükség egy webshop elindításához. Nincs ezen semmi meglepő, viszont érdemes tájékozódni, mielőtt webshop indításra adod a fejed. Ez a bejegyzés segítségként született azoknak, akik még nem nyitottak sosem webáruházat.

Tovább olvasom »

Hogyan optimalizáld a képeidet weboldaladra vagy webshopodra?

A jogtiszta fotók beszerzéséről, a minőségi fotók és illusztrációk fontosságáról már írtam egy korábbi bejegyzésben.
A weboldal, csak úgy, mint a social media vizuális műfaj, így a látogatót először a szemén keresztül fogod meg, így egyértelmű, hogy a képekre, legyen az portré fotó, termékfotó, vagy stock fotó, nagy figyelmet kell fordítani.

Tovább olvasom »

Kategóriák

Semmi spam, csak értékes tartalom

Webjungle hírlevél