BLOG

Webjungle Blog

Legutóbbi bejegyzéseink

Hogyan áll össze egy sikeres weboldal?

Egy jól működő, eredményes weboldal létrehozása a honlapkészítő és a honlaptulajdonos számára is egyaránt kihívást jelent. Igen, még akkor is, ha teljes egészében átadod a munkafolyamatot egy olyan szolgáltatónak, akiben megbízol.
Nézzük azokat a kérdéseket, amikre tudnod kell a választ, ha weboldalt szeretnél készíttetni vállalkozásod számára:

Tovább olvasom »

Mi az a webergonómia és miért van rá szükség?

A webergonómia leegyszerűsítve a felhasználói kényelmet jelenti, azaz a weboldal használhatóságát. A webergonómia célja, hogy növelje a felhasználó élményt, ami által a látogatók több időt töltenek a weboldalon. Ennek köszönhetően, egyrészt a Google találati listán is jobb helyet kapunk, másrészt növeli a konverziós arányt, azaz az üzleti weboldal elsődleges céljának beteljesülését, az értékesítést segíti.

Tovább olvasom »
A vevőszerzés három fő eleme

A vevőszerző rendszered 3 fő összetevője

Az induló vállalkozások egyik leggyakoribb problémája a vevőszerzés. Szuper a terméked, a szolgáltatásaidat tökéletesen a célcsoportodra szabtad, ám de maguktól nem fognak megtalálni a vásárlók.
Mi kell ahhoz, hogy el is tudd adni a termékedet, szolgáltatásodat?

Tovább olvasom »

Sosem volt még ilyen fontos az online jelenlét

A koronavírus kétségtelenül óriási hatással van a világgazdaságra, rengeteg cég kényszerült arra, hogy ideiglenesen vagy véglegesen lehúzza a rolót.
Egyesek viszont gazdaságai szempontból abszolút nyerteseivé váltak a kialakult helyzetnek, ugyanis az online értékesítés jócskán felpörgött. A webfejlesztőket elárasztották a megkeresések, akár weboldal, akár webshop létrehozása ügyében.

Tovább olvasom »

Kategóriák

Kövess minket facebookon

Legfrissebb bejegyzések

Semmi spam, csak értékes tartalom

Webjungle hírlevél

Webjungle Blog

Legnépszerűbb bejegyzéseink

Webshop fizetési módok

Ha webshopot szeretnél indítani, azt egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen fizetési módok legyenek elérhetőek a webáruházadban, és ezek használatának milyen technikai feltételei vannak.

Tovább olvasom»

Mi kell egy webshop elindításához?

Azt tapasztalom mostanában, hogy a megrendelők sokszor nem is tudják elsőre, mi mindenre van szükség egy webshop elindításához. Nincs ezen semmi meglepő, viszont érdemes tájékozódni, mielőtt webshop indításra adod a fejed. Ez a bejegyzés segítségként született azoknak, akik még nem nyitottak sosem webáruházat.

Tovább olvasom»

Hogyan optimalizáld a képeidet weboldaladra vagy webshopodra?

A jogtiszta fotók beszerzéséről, a minőségi fotók és illusztrációk fontosságáról már írtam egy korábbi bejegyzésben.
A weboldal, csak úgy, mint a social media vizuális műfaj, így a látogatót először a szemén keresztül fogod meg, így egyértelmű, hogy a képekre, legyen az portré fotó, termékfotó, vagy stock fotó, nagy figyelmet kell fordítani.

Tovább olvasom»

7+1 ingyenes fotó lelőhely

Sokszor adódik úgy, hogy szükségünk van valamilyen képi illusztrációra, minőségi fotóra egy weboldalhoz, blogbejegyzéshez, vagy Facebook poszthoz. Ha Neked is szükséged van ingyenesen hozzáférhető, minőségi fotókra, infografikákra, akkor ez a bejegyzés Neked szól.

Tovább olvasom»

Értesülj minél előbb

További értékes tartalmakért iratkozz fel hírlevelünkre

SOCIAL MEDIA

Facebook

Webjungle.hu

Instagram

@webjungle.hu

KAPCSOLAT

Telefon

+36202446777

Email

hello@webjungle.hu

Facebook

KAPCSOLAT

Telefon

+36202446777

Email

hello@webjungle.hu

EBOOK LETÖLTÉSE

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy el tudjuk küldeni Neked a letöltési linket!